Stichting Gedenkpark Leijsenakkers

Sinds 1992 is elke gemeente in Nederland verplicht tot het hebben van een gemeentelijke begraafplaats. De gemeente Oosterhout heeft geen gemeentelijke begraafplaats. In 1992 is de Stichting Begraafplaatsen Oosterhout opgericht die de begraafplaats Sint Jan heeft overgenomen. Sinds 1 januari 1993 fungeert deze begraafplaats, onder de naam Leijsenakkers, als algemene begraafplaats. De provincie Noord-Brabant heeft de gemeente Oosterhout ontheffing verleend van de verplichting tot het hebben van een gemeentelijke begraafplaats.

Maak kennis met onze medewerkers

Vrijwilliger(s) gezocht

Ons streven naar duurzaam onderhoud van het gedenkpark vereist veel inspanning. Het team is daarom inmiddels uitgebreid met een parttimer, maar desondanks komen we (groene) handen tekort. Vind je het fijn om buiten bezig te zijn, ben je door de week enkele uren beschikbaar en draag je het gedenkpark een warm hart toe? Dan ben je de vrijwilliger die wij zoeken!

Je kunt je aanmelden bij Annie Verlaan, telefoon 0162 455 117 of mail naar [email protected]l

Het bestuur van Stichting Gedenkpark Leijsenakkers bestaat uit vijf vrijwilligers, te weten

ANBI

Als gedenkpark zijn we een algemeen nut beogende instelling. Indien u onze organisatie een schenking of gift wilt doen kan dit een fiscaal voordeel hebben.